top of page

ROMIGE TORTIGLIONI MET GEKRUID KIPPENGEHAKT EN VENKEL


Ingrediënten voor 2 personen:

  • 1 ui

  • 1 teentje knoflook

  • 0,5 rode peper

  • 1 venkel

  • 150 gr volkoren tortiglioni (of een andere pasta)

  • 200 gr kippengehakt

  • 150 gr spinazie

  • 100 gr magere kookroom

  • 1 el olijfolie

  • Peper, zout, paprikapoeder, gemberpoeder, marjolein


Bereidingswijze:

  1. Kook de pasta beetgaar

  2. Hak de ui, rode peper en look fijn. Snij de venkel in kwarten, verwijder de harde kern en snij in kleine blokjes

  3. Bak het kippengehakt 3 min samen met de kruiden in de olijfolie

  4. Voeg de ui, look en peper toe en bak 2 min mee. Voeg de venkel toe samen met 2 el water en dek af. Laat 5 min meestoven onder een deksel

  5. Zet het vuur lager en roer er de spinazie door en laat deze slinken.

  6. Werk af met de light kookroom en meng de pasta eronder

bottom of page