Ingrediënten (4 personen)
400 g ontdooide en gepelde scampi's, gamba's, visfilets met vast vlees, enz.
2 knoflookteentjes
2 limoenen (bio)
1 bosje koriander
1 theelepel gehakte koriander
zout
2 eetlepels olijfolie
zwarte peper
Bereiding
Hak de koriander fijn en giet in een bord. Voeg de in plakjes gesneden look, het sap van de limoenen, het korianderpoeder, de olijfolie en peper en zout toe en meng.
Leg de scampi’s, zeevruchten of vis in de marinade en draai deze verschillende keren zodat ze ermee doordrongen worden. Dek af en plaats minstens 1 uur en maximaal 4 uur in de koelkast. Meng af en toe.
Haal het bord ongeveer 30 minuten op voorhand uit de koelkast. Laat de scampi’s (of andere schaaldieren) uitlekken, verwijder de stukken look en rooster deze op de barbecue of grill.
Comments