top of page
🧑‍🍳supermakkelijk -🧑‍🍳🧑‍🍳makkelijk - ⏱️snel 

WITLOOF-HESPENROLLETJES FRITTATA

voorbereiding

kooktijd

20 min

30 min

geschikt voor

Level:

4 personen

makkelijk

Over het recept

🧑‍🍳🧑‍🍳
Een toffe en gezonde variatie van een klassieker!

Ingrediënten

  • 5 eieren

  • 5 sneden gekookte hesp

  • 5 stronken witloof

  • scheutje light room

  • light gemalen kaas (optioneel)

  • peper, zout, muskaatnoot

Bereiding

  1. Snij de witloof in de lengte in 2 en stoom ze 10 min. of stoof 8-10 minuten aan in een bodem water om een middelmatig vuur. Laat afkoelen en uitlekken. (best de dag voordien)

  2. Warm de oven voor op 180°C

  3. Rol de halve stronken in een halve snede hesp en vul zo een ovenschotel

  4. Klop de eieren los met de kruiden en de lightroom en giet over de stronken witloof. Bestrooi eventueel met de gemalen kaas.

  5. 25-30 minuten in de oven....en klaar

VAnaf 12/08 verwelkom ik je graag in de nieuwe praktijk op langeheidestraat 48 Huldenberg

bottom of page