top of page
🧑‍🍳supermakkelijk -🧑‍🍳🧑‍🍳makkelijk - ⏱️snel 

PORTOBELLO MET GEITENKAAS EN PERZIK

voorbereiding

kooktijd

10 min

20 min

geschikt voor

Level:

4 porties

makkelijk

Over het recept

🧑‍🍳
Een superlekkere combo van zoet en hartig. Dit blijft een topper!

Ingrediënten

• 4 portobello’s

• 1 perzik

• 100 g geitenkaas

• Honing

• 25 g walnoten

• Peper, zout

Bereiding

  1. Haal het steeltje uit de portobello en kruid de binnenkant

  2. Verdeel en verkruimel de geitenkaas over de 4 portobello’s

  3. Snij de perzik in kleine stukken en verdeel een beetje honing over de 4 vullingen en strooi er de gebroken walnoten over

  4. 20 minuten op de barbecue op een matig vuur

VAnaf 12/08 verwelkom ik je graag in de nieuwe praktijk op langeheidestraat 48 Huldenberg

bottom of page