top of page
Over het recept
een lekkere vullende maaltijd soep en ineens een ander idee om quinoa te verwerken.

Ingrediënten
1 liter water
1 wortel
1 prei
1 stukje selder
1/2 ui
1 bouillonblokje
1 kopje quinoa
1 klontje margarine of wat olie om aan te stoven
Bereiding
Snijd alle groentjes in stukjes (of gebruik gesneden diepvriesgroenten).
Stoof de ui in wat margarine gaar.
Voeg de fijn gesneden groenten, het water en het bouillonblokje toe.
Doe er nog een kopje quinoa bij.
Laat koken tot alles gaar is. De quinoa korrels moeten kleine ringetjes geworden zijn.
💡 Tip: Je kan de overschot van de soep invriezen of in de koelkast zetten om later te gebruiken.
💡Wil je er een volledige maaltijdsoep van maken? Voeg dan hamblokjes, kip of peulvruchten aan toe.
VAnaf 12/08 verwelkom ik je graag in de nieuwe praktijk op langeheidestraat 48 Huldenberg
bottom of page