top of page
🧑‍🍳supermakkelijk -🧑‍🍳🧑‍🍳makkelijk - ⏱️snel 

WARME BRUSCHETTA MET BOSCHAMPIGNONS,PASTINAAK EN KRUIDENKAAS

voorbereiding

kooktijd

30 min

10 min

geschikt voor

Level:

4 porties

makkelijk

Over het recept

🧑‍🍳 een warme bruschetta in koude dagen, ideaal voor de donkere herfst en winterdagen

Ingrediënten

  • 1 ciabatta

  • 250 g boschampignons

  • 250 g pastinaak

  • 1 teentje look

  • scheutje citroensap

  • kruidenkaas

  • peper, zout,

  • olijfolie

Bereiding

  1. Reinig de champignons en de pastinaak en snij in kleine blokjes

  2. Verhit de olijfolie en fruit de look aan op een zacht vuur, voeg eerst de pastinaak toe en daarna de champignons, kruid met peper en zout.

  3. Voeg een beetje citroensap toe.

  4. Bak ondertussen de sneetjes ciabatta aan in een andere pan in olijfolie

  5. Besmeer de gebakken sneetjes brood met de kaas en leg er het mengsel van champignons- pastinaak op.

VAnaf 12/08 verwelkom ik je graag in de nieuwe praktijk op langeheidestraat 48 Huldenberg

bottom of page