top of page

Start to food

Goedkoop gezond

Merk je ook dat het leven duurder is en dat je wekelijks restjes moet weggooien? Laten we in deze tweedelige workshops samen aan de slag gaan!
 

In een kleine groep van maximum 6 deelnemers bespreken we technieken en recepten om restjes in de koelkast te verwerken en dit voor elk moment van de dag. Zowel voor ontbijt, lunch en avondmaal maken we verschillende recepten klaar die we samen zullen opeten.
Je kan beide delen van de workshop volgen maar je kan ze ook apart volgen.

Voor wie is deze workshop?
Voor iedereen die zelf graag (bewust) kookt.

Wat mag je verwachten?

✔️Een gezellige avond met apero

✔️samen koken met veel bruikbare tips 

✔️ extra infomateriaal

✔️een lekkere maaltijd tijdens de workshops

In deel 1 zullen we restjes verwerken tijdens het ontbijt en de lunch.  Daarnaast bekijken we samen hoe we d.m.v. te mealpreppen, gezonder en georganiseerder onze maaltijden kunnen voorbereiden voor de drukke week.  Om het ons nog gemakkelijker te maken, geef ik tips mee hoe we onze koelkast en voorraadkast beter kunnen indelen.  

Natuurlijk zullen er ook gerechten zijn om mee naar huis te nemen. Vergeet dus zeker geen potjes mee te brengen.
Ik geef je ook info en recepten mee naar huis om zelf aan de slag te gaan.
 

In deel 2 zullen we onze focus verleggen naar de avondmaaltijd en bespreken we tips om ecologischer te koken (en dus ook goedkoper) met het oog op  seizoensproducten en hoe deze te verwerken.

Je krijgt een seizoenskalender met de bewaartijden en recepten mee naar huis.

Ook hier zullen er overschotjes zijn om mee te nemen. Dus wees voorbereid 😊

Na jouw bevestiging krijg je nog een mailtje met alle praktische info.


Heb je nog vragen?

 

Stuur ze gerust naar contact@tijlbertels.be

schrijf hier in

Selecteer een optie

Bedankt voor je aanmelding voor de workshop. Je mag snel een mailtje van mij verwachten.

Dit formulier accepteert geen inzendingen meer.

bottom of page