TARIEVEN

Green Goodness

EERSTE CONSULTATIE

Bij een kennismakingsgesprek luister ik naar je vragen en wensen. We bespreken samen wat realistische doelstellingen zijn en in welke tijdspanne dit mogelijk is. Via gerichte vragen ontdek ik op welke manier ik je het beste kan helpen. Daarna krijg je een volledige lichaamsmeting met bepaling van gewicht, vetpercentage, spiermassa, vochtgehalte, visceraal vet. Voorzie voor dit gesprek ongeveer 1 uur. Na dit gesprek stel ik jou een traject voor met bruikbare recepten, tips & tricks.

Eerste consultatie in de praktijk/online
55€

Bowl of Grains

OPVOLGCONSULTATIES

Een goede start is al half gewonnen! Maar als diëtist vind ik nazorg en opvolging even belangrijk. Een gezondere voedingsstijl is een mentaliteitswijziging. Ik daag je uit nieuwe dingen te proeven, nieuwe smaken te ontdekken. En dit hoeft allemaal niet duur of moeilijk te zijn! We bekijken op geregelde tijdstippen wat er kan bijgestuurd en/of aangepast worden. Deze gesprekken duren meestal 30 minuten.

Opvolgconsultatie in de praktijk/online
30€

Ik begrijp dat omwille van onvoorziene gebeurtenissen je niet naar je afspraak kan komen. Verwittig mij 24 u op voorhand indien dit gebeurt. Als je laattijdig verwittigd worden er geen kosten aangerekend bij het maken van een nieuwe afspraak. Bij het niet komen naar de afspraak wordt deze doorgerekend. Bij het maken van een afspraak ga je akkoord met deze voorwaarden.

TERUGBETALINGEN MUTUALITEIT

Bijna alle mutualiteiten betalen een gedeelte van de consultaties terug.
Om je hierin wegwijs te maken vind je hieronder de voorwaarden van de grootste mutualiteiten.

CHRISTELIJKE MUTUALITEIT

40€ na 4 sessies

LIBERALE MUTUALITEIT

10€ per sessie - max 6 sessies

ONAFHANKELIJK ZIEKENFONDS

25€ per jaar

NEUTRAAL ZIEKENFONDS

50€ na 5 sessies

PARTENA ZIEKENFONDS

40€ na 4 sessies

SOCIALISTISCHE MUTUALITEIT BRABANT

60€ na 6 sessies

Image by MI PHAM

GOOD FOOD IS GOOD MOOD