top of page

GESTOOMDE ZALM MET KRIELAARDAPPELEN EN WOKGROENTEN

voorbereiding

10 min

kooktijd

20 min

geschikt voor

4 porties

Level:

makkelijk

Over het recept

Ingrediënten

• 600 g krielaardappelen

• 4 zalmfilets (max. 130 g/stuk)

• 250 g sluimererwten

• 350 g champignons

• 200 g groene boontjes

• 4 lente-uitje(s)

• 4 handje(s) bladspinazie

• 3 el sesamolie

• 1 chilipoeder

• verse peterselie

• koriander

Bereiding

1. Was en snijd de groenten fijn. Was de krielaardappelen en snij ze in schijfjes

2. Warm de olie op in een wok en bak de krielaardappelen tot ze beetgaar zijn.

3. Voeg de groenten toe maar bewaar de spinazie tot het einde.

4. Stoom de zalm. Voeg op het einde de spinazie en de gesnipperde chili toe. Kruid met peper en voeg de verse peterselie toe.

5. Serveerde aardappel-groentemengeling met een stukje zalm.

6. Werk af met een takje koriander.

Bron: zekergezond.be

VAnaf 12/08 verwelkom ik je graag in de nieuwe praktijk op langeheidestraat 48 Huldenberg

bottom of page