top of page

TABOULEH


Ingrediënten (4 pers)

  • 75 g couscous

  • 1 granaatappel

  • 1 bussel platte peterselie

  • 1 ui

  • 1/2 bussel munt

  • citroensap van 2 citroenen

  • olijfolie

  • 2 trostomaten


Bereiding (5 min)

  • Bereid de couscous zoals aangegeven op de verpakking en laat goed afkoelen.

  • Snij de tomaat in blokjes en hak de munt en platte peterselie.

  • Haal de pitjes uit de granaatappel.

  • Meng de couscous samen met de fijngesneden groenten en de granaatappel en breng net voor het opdienen op smaak met de olijfolie, citroensap; peper en zout.

Extra tips

  • Zeer lekkere frisse salade voor lunch of als bijgerecht bij een bbq of een fondue.

Σχόλια


VAnaf 12/08 verwelkom ik je graag in de nieuwe praktijk op langeheidestraat 48 Huldenberg

bottom of page