TABOULEH


Ingrediënten (4 pers)

  • 75 g couscous

  • 1 granaatappel

  • 1 bussel platte peterselie

  • 1 ui

  • 1/2 bussel munt

  • citroensap van 2 citroenen

  • olijfolie

  • 2 trostomaten


Bereiding (5 min)

  • Bereid de couscous zoals aangegeven op de verpakking en laat goed afkoelen.

  • Snij de tomaat in blokjes en hak de munt en platte peterselie.

  • Haal de pitjes uit de granaatappel.

  • Meng de couscous samen met de fijngesneden groenten en de granaatappel en breng net voor het opdienen op smaak met de olijfolie, citroensap; peper en zout.

Extra tips

  • Zeer lekkere frisse salade voor llunch of als bijgerecht bij een bbq of een fondue.

6 weergaven0 opmerkingen

Recente blogposts

Alles weergeven

Ingrediënten (4 pers) 1 wortelen 2 ajuinen 1 prei 1 steel selder 2 l water 20 g gerookte heilbot 1 bouillonblokje Margarine zwarte peper Bereiding (10 min) Snij de groenten in grote stukken en stoof z