INGREDIËNTEN (2 pers)
1/2 savooikool in dunne reepjes
100 gr mager spek
2 tenen knoflook (geperst
3 eieren
100 gr (vers)geraspte Parmezaanse kaas
zwarte peper
BEREIDING (20 min)
Verhit een pan, snij het spek in stukjes en bak tot het spek knapperig begint te worden.
Voeg de knoflook toe en roer even door
Doe de kool erbij, roer een paar keer goed door, zet het vuur lager en doe het deksel op de pan.
Stoof een tiental minuten (af en toe doorroeren) tot de kool zacht wordt, maar nog een beetje stevig is.
Meng ondertussen de eieren met de kaas
Haal de kool van het vuur en meng snel het kaasmengsel erdoor. (kook het mengsel niet mee want dan krijg je roerei ;-))
Breng verder op smaak met versgemalen zwarte peper. (zout is niet nodig, het spek en de kaas zijn zout genoeg)
Comentários