
INGREDIËNTEN (2 pers)
1 courgette in kleine blokjes
1 ajuin
1 wortel
2 teentjes look
125 ml groentebouillon
1 el gemberpoeder
1 el komijn
1 el ras el hannout
1 blik kikkererwten
0.5 blik gepelde tomaten
180 ml water
87 g volkoren couscous
peper/zout/muskaatnoot
BEREIDING
Verwarm de olie in een pan op een middelhoog vuur. Voeg courgette, ui en look toe. Bak 5 minuten aan.
Giet de groentebouillon erbij en voeg rozijnen, kruiden, kikkererwten en tomaten toe. Breng aan de kook.
Dek af, zet het vuur lager en laat 8 tot 10 minuten sudderen tot het gaar is. Roer af en toe.
Bereid ondertussen de couscous. Breng het water aan de kook en gier over de couscous. Dek af en laat 5 min staan. Serveer samen met het stoofpotje.
Comments