SCHRIJF JE IN VOOR MIJN MAANDELIJKSE VOEDINGSWEETJES

Elke maand stuur ik je een update met voedingsweetjes, gezonde & gemakkelijke gerechten met seizoensproducten en meer info over een energieke levenswijze.


Nu zitten we echt wel in de donkerste periode van het jaar. Ook Corona doet haar best om ons te plagen.  Het lijkt me daarom hoog tijd om jullie hart-verwarmende gerechten te sturen: soep. HAP zorgt voor eindejaarsmenu's om te genieten met een klein gezelschap. 

De bladeren zijn aan het vallen en de avonden worden gevoelig korter. Tijd dus voor een hartverwarmende ovenschotel (met extra groenten) en de eerste voorzichtige plannen voor het eindejaar.

Na de zomervakantie begint iedereen met volle moed opnieuw aan het “normale” leven.  De heropstart van school, sommige opnieuw naar kantoor, sportactiviteiten starten weer, kortom…. de dagdagelijkse routine is er weer.  Misschien is het ook fijn om in september al te starten met nieuwe gezondere voedingsgewoonten.  


In deze nieuwsbrief kan je hiervoor weer tips vinden. 

In deze eerste nieuwsbrief vind je lekkere gerechten en interessante weetjes!  Op deze manier probeer ik je te motiveren naar een gezondere levensstijl. 
Via mij nieuwsbrieven krijg je in de toekomst als eerste ook info over webinars, (kook)workshops en praktijknieuws.