MULTIDISCIPLINAIR WERKEN

Voor een goed resultaat moeten we SAMENwerken. Daarom werk ik dan ook graag samen met deze toppers...

HUISARTSENPRAKTIJK VELTION

Samen met een huisarts, huisarts in opleiding en een podologe gaan we een stapje vooruit voor gezondere patiënten !

Dr. Marlies Metsu is huisarts in Haacht en werkt sinds 2015 in de praktijk. Ze heeft een grote interesse in de gynaecologische zorg en in de kindergeneeskunde. Ze werkt ook als vervangende consultatiebureau-arts voor Kind en Gezin.  Dokter Metsu is aangenomen arts voor politie en voor defensie. Zij is  geconventioneerd en geaccrediteerd. Naast het werk als huisarts is ze ook actief als bestuurslid in de huisartsenkring Khobra en de eerstelijnszone Leuven-Noord. Ze is afkomstig uit een West-Vlaams boerendorp. Tijdens de studies in Leuven ontmoette ze haar partner die in Wakkerzeel is opgegroeid. Samen hebben ze 2 kindjes (°2017 en 2019). 

 

Dr. Hannah Vastenavondt is haio (huisarts in opleiding) en startte op 1 oktober 2021 in de praktijk. 

 

 Pauline Clarinval is podologe en startte op 1 oktober 2021 in de praktijk.  

 

Je kan me hier elke dinsdag raadplegen van 12u30 tot 20u30.

Hier vind je ons

Afbeelding1.png

BARBRA CROMBEZ

Hoi,

Ik ben Barbra. Mijn loopverhaal startte in 2008 na de geboorte van mijn zoon wenste ik opnieuw iets aan mijn conditie te gaan doen. Ik kocht me een paar Nike loopschoenen en schreef me in voor een Start 2 Run. Lopen was zeker een uitdaging voor mij. Ik was daarvoor nooit echt sportief geweest. 

Ondertussen is lopen mijn passie geworden. Lopen hoort bij mijn levensstijl. Ik heb bewust gekozen om ‘mindful’ te gaan lopen. Op die manier leerde ik mijn lichaam respecteren. Gaan lopen, jezelf trainen, samen met anderen bewegen zijn energiegevers voor lichaam en geest.

“Nothing comes from nothing”

Lopen en zeker ‘graag lopen’ vraagt training. Omdat er zoveel positieve effecten zijn van lopen blijf ik overtuigt om die loopkriebels te delen en anderen aan te steken om meer te gaan bewegen.

Lopen mag niet de zoveelste ‘to do’ van de week zijn. Je sportmoment is jouw moment. Als je er bewust leert mee omgaan kan lopen je veel energie en zelfwaarde geven. Vandaar dat in mijn looptrainingen ook steeds een onderdeel ‘mindset’ zit.

Een gezonde geest in een gezond lichaam. Daar gaan we voor!

 

Mijn ervaring haal ik uit loopschool (bij Bruno – www.kine3018.be), ademtechniek (bij Elke – www.ademgewijs.be), mindfulrun (bij Hannes – mindfulrun.be), running therapie (bij Michael – runningtherapie.be), sport&voeding (bij Tijl)

Multidisciplinair werken is voor mij zeer belangrijk. Daarom ben ik aangesloten bij de volgende verenigingen om zo goed mogelijk op de hoogte te blijven.

logo-fodmapp3-transparent-768x253.png
logofvb.gif