• Instagram
  • Facebook
  • LinkedIn
Tijl Diëtist-balanced rocks
TIJL transparant_Tekengebied 1.png

"It's all about balance"

als erkend diëtist, kok & diabeteseducator

ga ik samen met jou op zoek naar

de juiste (voedings)balans

Tijl Bertels-Tijl Diëitist

ALS DIËTIST HOU IK LEKKERE VOEDING & GEZONDHEID IN BALANS

Samen ga ik met jou op pad om een gezonder en lekker eetpatroon te ontwikkelen. Daarom zoek ik mee naar oplossingen om jouw voedingsproblemen aan te pakken zoals bijvoorbeeld: overgewicht, ondergewicht, emo-eten, diabetes en prikkelbare darm (fodmap). Ik werk daarom altijd op maat en bewaak realistische doelen. Je kan bij mij terecht voor een individuele consultatie (intake en opvolg gesprekken). 

Naast individuele begeleiding organiseer ik ook opleidingen en kookworkshops waar ik mijn ervaring als kok en diëtist met elkaar combineer.

 

We tekenen in Herent,  Haacht of Diest samen een traject uit dat voor jou haalbaar is.

Tijl Diëtist-gesneden brood
Tijl Diëtist-Tijl Bertels
Tijl Diëtist-fruit bowl

BOEK HIER JOUW AFSPRAAK

Wil je samen aan de slag? Dat kan!

Via onderstaande button heb je toegang tot de online agenda en krijg je na jouw registratie een bevestigingsmail. (check ook je spam mail).

 

Je kan me op maandag, donderdag, vrijdag en zaterdag raadplegen in Herent.

Daarnaast ben ik op dinsdag beschikbaar in huisartsenpraktijk Veltion in Wakkerzeel en op woensdag in de groepsprakijk In harmonie in Diest. De verschillende beschikbaarheden vind je terug in de online agenda. 

Thuispraktijk Tijl Bertels-Tijl Diëtist-online consult

Wil je geen tijd verliezen in het verkeer?
of past het beter in je agenda?

GETUIGENISSEN

Ik ben bij Tijl gekomen omdat zijn visie, die ik las op zijn site, mij aansprak. Zijn tips en adviezen werken heel goed voor mij en zijn ook vol te houden. Geen gedoe met ingewikkelde ingrediënten of eindeloos in de keuken staan. Hij heeft mij echt al enorm geholpen met het creëren van een gezonde levensstijl! (anoniem)

Mijn recepten