top of page
Over het recept
Ingrediënten
• 600 g krielaardappelen
• 4 zalmfilets (max. 130 g/stuk)
• 250 g sluimererwten
• 350 g champignons
• 200 g groene boontjes
• 4 lente-uitje(s)
• 4 handje(s) bladspinazie
• 3 el sesamolie
• 1 chilipoeder
• verse peterselie
• koriander
Bereiding
1. Was en snijd de groenten fijn. Was de krielaardappelen en snij ze in schijfjes
2. Warm de olie op in een wok en bak de krielaardappelen tot ze beetgaar zijn.
3. Voeg de groenten toe maar bewaar de spinazie tot het einde.
4. Stoom de zalm. Voeg op het einde de spinazie en de gesnipperde chili toe. Kruid met peper en voeg de verse peterselie toe.
5. Serveerde aardappel-groentemengeling met een stukje zalm.
6. Werk af met een takje koriander.
Bron: zekergezond.be
À partir du 12/08, je vous souhaite la bienvenue dans le nouveau cabinet situé Langeheidestraat 48 Huldenberg
bottom of page