top of page
🧑🍳super facile -🧑🍳🧑🍳facile - ⏱️rapide

WITLOOF-HESPENROLLETJES FRITTATA

préparation

temps de cuisson

20 min

30 min

adapté pour

Niveau:

4 personen

makkelijk

À propos de la recette

🧑‍🍳🧑‍🍳
Een toffe en gezonde variatie van een klassieker!

Ingrédients

  • 5 eieren

  • 5 sneden gekookte hesp

  • 5 stronken witloof

  • scheutje light room

  • light gemalen kaas (optioneel)

  • peper, zout, muskaatnoot

Préparation

  1. Snij de witloof in de lengte in 2 en stoom ze 10 min. of stoof 8-10 minuten aan in een bodem water om een middelmatig vuur. Laat afkoelen en uitlekken. (best de dag voordien)

  2. Warm de oven voor op 180°C

  3. Rol de halve stronken in een halve snede hesp en vul zo een ovenschotel

  4. Klop de eieren los met de kruiden en de lightroom en giet over de stronken witloof. Bestrooi eventueel met de gemalen kaas.

  5. 25-30 minuten in de oven....en klaar

À partir du 12/08, je vous souhaite la bienvenue dans le nouveau cabinet situé Langeheidestraat 48 Huldenberg

bottom of page