top of page
🧑🍳super facile -🧑🍳🧑🍳facile - ⏱️rapide

PORTOBELLO MET GEITENKAAS EN PERZIK

préparation

temps de cuisson

10 min

20 min

adapté pour

Niveau:

4 porties

makkelijk

À propos de la recette

🧑‍🍳
Een superlekkere combo van zoet en hartig. Dit blijft een topper!

Ingrédients

• 4 portobello’s

• 1 perzik

• 100 g geitenkaas

• Honing

• 25 g walnoten

• Peper, zout

Préparation

  1. Haal het steeltje uit de portobello en kruid de binnenkant

  2. Verdeel en verkruimel de geitenkaas over de 4 portobello’s

  3. Snij de perzik in kleine stukken en verdeel een beetje honing over de 4 vullingen en strooi er de gebroken walnoten over

  4. 20 minuten op de barbecue op een matig vuur

À partir du 12/08, je vous souhaite la bienvenue dans le nouveau cabinet situé Langeheidestraat 48 Huldenberg

bottom of page