top of page
Over het recept
🧑🍳⏱️
lang leve een kakelvers eitje bij het ontbijt🍳🥚

Ingrediënten
1 tomaat
4 eieren
4 eetlepels (plantaardige) melk
1 eetlepel olie
Snuifje komijn
Peper
2 volkoren boterhammen
Bereiding
Was de tomaat en snijd hem in kleine blokjes.
Breek de eieren in een kom en klop ze los met de melk.
Verhit de olie in de pan en bak de tomatenblokjes een paar minuten.
Zet het vuur wat lager en voeg de eieren toe.
Schep het mengsel met een houten lepel steeds van buiten naar het midden van de pan.
Het ei is klaar als het gestold is maar nog wel wat vochtig.
Breng op smaak met komijn en peper.
Rooster de boterhammen en verdeel het roerei erover.
À partir du 12/08, je vous souhaite la bienvenue dans le nouveau cabinet situé Langeheidestraat 48 Huldenberg
bottom of page