top of page
🧑🍳super facile -🧑🍳🧑🍳facile - ⏱️rapide

WARME BRUSCHETTA MET BOSCHAMPIGNONS,PASTINAAK EN KRUIDENKAAS

préparation

temps de cuisson

30 min

10 min

adapté pour

Niveau:

4 porties

makkelijk

À propos de la recette

🧑‍🍳 een warme bruschetta in koude dagen, ideaal voor de donkere herfst en winterdagen

Ingrédients

  • 1 ciabatta

  • 250 g boschampignons

  • 250 g pastinaak

  • 1 teentje look

  • scheutje citroensap

  • kruidenkaas

  • peper, zout,

  • olijfolie

Préparation

  1. Reinig de champignons en de pastinaak en snij in kleine blokjes

  2. Verhit de olijfolie en fruit de look aan op een zacht vuur, voeg eerst de pastinaak toe en daarna de champignons, kruid met peper en zout.

  3. Voeg een beetje citroensap toe.

  4. Bak ondertussen de sneetjes ciabatta aan in een andere pan in olijfolie

  5. Besmeer de gebakken sneetjes brood met de kaas en leg er het mengsel van champignons- pastinaak op.

À partir du 12/08, je vous souhaite la bienvenue dans le nouveau cabinet situé Langeheidestraat 48 Huldenberg

bottom of page